Ρούλα Νάννου. Ο αδίστακτος Τσαβαρής σκυλεύει πάνω στα ανθρώπινα πτώματα

Τα έσχατα όρια της αλητείας ξεπέρασε ο απερχόμενος δήμαρχος με την σημερινή του ανακοίνωση, που αδιάντροπα διένειμε σε όλη τη Σαλαμίνα.
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
Έφτασε να καπηλεύεται τον άδικο χαμό του λαμπρού συμπατριώτη μας αείμνηστου Κώστα Περδικούρη, Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαλαμίνας, και μάλιστα να αποδίδει, χυδαιότατα, ηθικές ευθύνες σε άλλους, αναφερόμενος σ’ ένα πλαστό και κατασκευασμένο δήθεν «πόρισμα», άγνωστης σε μένα υπόθεσης.
Θέλω να δηλώσω απερίφραστα τον αποτροπιασμό που νοιώθω σαν άνθρωπος και σαν πολιτικός, θεωρώντας τουλάχιστον ιεροσυλία, την αναφορά στο όνομα του θανόντος και μάλιστα σήμερα ημέρα της ονομαστικής του εορτής, για αλίευση ψήφων.
Ο κ. Τσαβαρής θα πρέπει να αναρωτηθεί, αν ευθύνεται αυτός ο ίδιος, για τον τραγικό χαμό του αείμνηστου Κώστα, καθώς όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τις αφόρητες πιέσεις που του ασκούσε διαρκώς, προκειμένου να συντάξει ψεύτικες μελέτες.
Όπως επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά, και τις αφόρητες πιέσεις που άσκησε στον Κώστα για να υπογράψει και να «στηρίξει» με δήλωση του, ενώπιον τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του Ελεγκτικού  Συνεδρίου, την αμαρτωλή συμπληρωματική σύμβαση της αποχέτευσης, που αν δεν ακυρωνόταν, θα χρέωνε τους δημότες με 7.600.000 ευρώ, από τα οποία τα 5.000.000 θα κατέληγαν στις τσέπες των εργολάβων χωρίς να τα δικαιούνται, όπως έκρινε οριστικά και αμετάκλητα το Ανώτατο Δικαστήριο.
Επιπλέον, θέλω κατηγορηματικά να βεβαιώσω ότι εγώ ουδέποτε έκανα καταγγελία ή προσφυγή ενώπιον οποιασδήποτε αρχής για το συγκεκριμένο θέμα της αποχέτευσης.   Αλλά και όσοι έκαναν, κι εάν έκαναν, άσκησαν δικαιώματα που απορρέουν από τον νόμο.
Ο Τσαβαρής, για άλλη μία φορά δείχνει τον πραγματικό χυδαίο και επικίνδυνο χαρακτήρα του.
Πάνω στον πανικό του έπεσε η … μάσκα. Αποκαλύφθηκε η αδίστακτη αλητεία του.
Ήλθε η ώρα να φύγεις κύριε Τσαβαρή. Να πας από κει που μας ήλθες.
Να πας εκεί, που η αλητεία και η καπηλεία των θανόντων είναι πολιτικά επιχειρήματα.
Εμείς, στην Σαλαμίνα σεβόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς.
Σαλαμίνα 21/05/2014
Ρούλα Νάννου
Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας
(της Σαλαμίνας, που ευτυχώς, έχει πολύ υψηλές ηθικές αξίες)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή