Μήνυμα της υποψηφίας Δημάρχου κ.Νάννου Ρούλας για την εργατική Πρωτομαγιά

Τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά και τους συνεχείς αγώνες που οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο.
Η Εργατική Πρωτομαγιά από το 1886 αποτελεί σταθμό για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου. Συμβολίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις  των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο.
Με τη βλέμμα στραμμένο σ΄ αυτούς που σήμερα αγωνίζονται για το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου για εργασία, οφείλουμε να είμαστε και δηλώνουμε, σαν συνδυασμός αλλά και σαν άνθρωποι, αλληλέγγυοι στις διεκδικήσεις και τα δικαιώματα των υπαλλήλων του δήμου αλλά και όλων των επαγγελματιών, εργαζομένων και εργατών του νησιού, οι οποίοι σ΄αυτήν την δύσκολη στιγμή χρειάζονται τη στήριξή μας.
Δεσμεύομαι ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του δήμου οι κατά νόμο αναθέσεις έργων, εργασιών και προμηθειών θα ανατίθενται αποκλειστικά και ισομερώς σε όλους τους επαγγελματίες της Σαλαμίνας.
Οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει όλοι να επιβιώσουν.
Επίσης υπόσχομαι στους υπαλλήλους του δήμου ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών, θα βρίσκομαι πλάι τους και δεν θα επιτρέψω, στους 3 μήνες μέχρι την ανάληψη της διοίκησης, να εκδιωχθεί ή να εκβιαστεί κανένας.
Ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στους υπαλλήλους τους κι εκείνοι στους δημότες.
Η αλλαγή και η πρόοδος θέλουν αγώνα και αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Καλή αγωνιστική Πρωτομαγιά.
Ρούλα Νάννου
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή