Επιστολή – Απάντηση κας Δημάρχου στο δημοσίευμα της εφημ. Η ΝΙΚΗ



Αγαπητέ κύριε Βλουτή,
Με έκπληξη αλλά δεν το κρύβω και με αγανάκτηση μαζί, άκουσα σήμερα το απόγευμα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας να διαβάζει μεγαλοφώνως ένα απόσπασμα από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΝΙΚΗ (αρ. φύλλου 1331 Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014) όπου αρθρογραφείτε, με το οποίο αποδίδετε σε μένα λόγια που δεν ειπώθηκαν και ούτε ήταν δυνατόν να ειπωθούν στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, σχετικά με την αύξηση των δημοτικών τελών.

Το απόσπασμα που ανέγνωσε ο δημ. Σύμβουλος είναι το εξής:

« Πρεπει κε Βλουτη, να καταφερω σε συντομο χρονικο διαστημα, να αποφυγω την επιτηρηση του Υπουργειου, μεσα απο το Παρατηρητηριο του, για τον Δημο μου……..
Ναι, οσο σκληρο και να ακουγεται, πρεπει να επιβαλλω μετρα μνημονιου (χωρις εισαγωγικα, σας παρακαλω)....Και δεν θα κανω καμμια προσληψη και θα μπω και στη διαδικασια να απολυσω ,αλλα και να μεταταξω, σε αλλους Δημους, προσωπικο και να επιβαλλω φορους, για την αυξηση εσοδων στο Ταμειο του Δημου, παιρνοντας τα απο τον κοσμο που με ψηφησε».

Όπως καταλαβαίνετε, έτσι όπως έχετε αναπτύξει την απάντησή μου στο σχετικό ερώτημα σας, δίνεται η εντύπωση στον αναγνώστη ότι είναι πρόθεση δική μου  να επιβάλλω μέτρα μνημονίου κλπ κλπ και όχι του Παρατηρητηρίου, όπως είναι και το σωστό. Έτσι όμως παρουσιάζομαι ως άνθρωπος και δη γυναίκα ανάλγητη και στερούμενη κοινωνικής ευαισθησίας, στοιχεία τα οποία δεν προσιδιάζουν στην προσωπικότητα μου.
Επειδή λοιπόν, αφενός μεν τα γραφόμενα σας δεν απηχούν τις σκέψεις και τις προθέσεις μου, κι αφετέρου πιθανολογώ ότι η συνομιλία μας είναι ηχογραφημένη, σας παρακαλώ πολύ όπως ξανακούσετε με προσοχή τη συνομιλία μας, και εφόσον διαπιστώσετε κι εσείς ιδίοις ώτοις ότι τα περί επιβολής μέτρων μνημονίου κλπ είναι μέτρα που όχι εγώ αλλά το Παρατηρητήριο θα επιβάλλει σε περίπτωση που ο Δήμος ενταχθεί σε Πρόγραμμα Εξυγίανσης, τότε παρακαλείσθε για λόγους ηθικής αποκατάστασης να προβείτε στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας στην επιβεβλημένη διόρθωση την οποία οφείλετε για λόγους δεοντολογικούς να δημοσιεύσετε στην ίδια θέση δηλ. στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.
Πιστεύω να συμφωνήσετε μαζί μου ότι με τον τρόπο που αναγράφονται και τα όσα εξιστορούνται από το σημείο « Ναι, οσο σκληρο ………» μέχρι το τέλος, δεν συνάδουν με το πνεύμα της πρώτης παραγράφου που αναφέρει « Πρεπει ...........να αποφυγω την επιτηρηση του Υπουργειου μεσα απο το Παρατηρητηριο του, για το Δημο μου...»
Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται περί λάθους και όχι σκοπιμότητας.
Τέλος, σε περίπτωση που δεν αναγνωρίσετε το λάθος, παρακαλώ πολύ να μου χορηγήσετε ένα αντίγραφο του ηχητικού ντοκουμέντου όπως και το συγκεκριμένο φύλλο αρ. 1331 της εφημερίδας σας, τα οποία μπορώ να τα παραλάβω η ίδια από τα γραφεία σας όταν θα ετοιμαστούν, αρκεί να με ειδοποιήσετε.
Προσβλέποντας σε μία απάντηση εκ μέρους σας
Σαλαμίνα 28/11/2014
Διατελώ μετά τιμής
Ισιδώρα Νάννου
Δήμαρχος Σαλαμίνας
Κιν. 6976013482

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή