Η Ενωτική Κίνηση Σαλαμίνας στην πρώτη συγκέντρωση στελεχών της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σηματοδοτώντας την έναρξη της οργανωτικής λειτουργίας της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Κίνηση Σαλαμίνας» της οποίας ηγείται,  ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συναντήθηκε με περισσότερους από σαράντα υποψηφίους και στελέχη της παράταξης, σε συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.
Στη συνάντηση αυτή, ο Μάριος Τραυλός αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της επανεγκαθίδρυσης πολιτικού πολιτισμού, που έχει εκλείψει τελευταίως από την Σαλαμίνα, ο οποίος θα επιτρέψει την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με όλες τις πλευρές, για την υιοθέτηση των βέλτιστων λύσεων στα προβλήματα του Δήμου.
Την αναγκαιότητα αυτή, όπως είπε ο ίδιος, ιεράρχησε πολύ ψηλά, στις προτεραιότητες της παράταξης που δημιούργησε, διευκρινίζοντας ότι αναζήτησε στελέχη τα οποία δεν λειτουργούν στη λογική των στείρων αντιπαραθέσεων, διενέξεων και ύβρεων, που τελικά μόνο κακό κάνουν στον τόπο.
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως οι σημερινές συνθήκες επιβάλλουν στην δημοτική αρχή να δώσει άμεση προτεραιότητα στην κοινωνία και στις πρωτοβουλίες εκείνες που θα ανακουφίσουν τον δημότη, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια την κρίση που βιώνει και δίνοντάς του προοπτική για το μέλλον. Υπό την έννοια αυτή, τόνισε, εκείνο που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας πάνω στο νησί. «Υπάρχει ο τρόπος» είπε, «έχει εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία στα Σελήνια και μπορεί να πετύχει σε όλη τη Σαλαμίνα».  
Συζητήθηκε ακόμη το τεράστιο πρόβλημα της απομάκρυνσης των δημοσίων υπηρεσιών από την Σαλαμίνα, με αποκορύφωμα το οριστικό κλείσιμο της Εφορίας, γεγονός που υποχρεώνει πάρα πολλούς κατοίκους του δήμου να ταλαιπωρούνται καθημερινά μεταβαίνοντας  στον Πειραιά για τις υποθέσεις τους ή να «στοιβάζονται» σε ατέλειωτες ουρές στην ΔΕΗ ή στο Ταχυδρομείο.
Στη συνέχεια ο Μάριος Τραυλός συνομίλησε με τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης, ανταλλάσοντας απόψεις πάνω στις θέσεις και την οργανωτική δομή του συνδυασμού.
Το κοινό συμπέρασμα ήταν πως η επόμενη μέρα στο Δήμο της Σαλαμίνας, θα απαιτήσει το τρίπτυχο «ικανότητα - γνώση - εμπειρία», σε συνδυασμό με μεράκι για ανιδιοτελή προσφορά, ώστε να μπουν σε μια τροχιά επίλυσης τα δεκάδες προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους δημότες.
Από το γραφείο Τύπου της
«Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας»
Τα γραφεία της «Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας» λειτουργούν πλέον καθημερινά από τις 19.00 έως τις 22.00. Βρίσκονται στην Λεωφ. Ιπποκράτους 198 (κεντρική διασταύρωση). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4654 572

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή