Πρόταση Σοφρά για συζήτηση «Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»

ΑΠΟ: Σπύρος Σοφράς
          Αρχηγός  Μείζονος Μειοψηφίας
 
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
 
Σαλαμίνα:   17 Απριλίου 2013
 
ΘΕΜΑ: Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας –  Πολιτιστική                Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
 
Κυρία Πρόεδρε
Τελευταία παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, με το σοβαρότατο  αυτό  θέμα, για το οποίο η πρωτοβουλίας των κινήσεων είναι αρμοδιότητα του Δήμου μας, όπως στην εκδήλωση Portnet.gr και  Passport  την 11/4/2013 στον Πειραιά, δελτίο τύπου Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη την 12/4/2013 και δελτίο τύπου, του γραφείου τύπου, του Υπουργού κ. Αρβανιτόπουλου. Κρίνω ότι το θέμα λόγο της σοβαρότητάς του, δεν μπορεί και ούτε εξαντλήθηκε στη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση-ενημέρωση  που το έφερε ο κ. Δήμαρχος στο Συμβούλιο της 15/4, δεδομένου ότι δημιουργήθηκαν  πολλά κενά και αφέθηκαν ασαφή – αδιευκρίνιστα σημεία, κατόπιν τούτων
Παρακαλώ όπως, εφόσον κρίνετε αναγκαίο, την διεξαγωγή εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου με Θέμα «Εορτασμός των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», διαφορετικά να το   εισάγετε ως θέμα ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όποτε προγραμματίσετε, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον κ. Δήμαρχο να φωτίσει περισσότερο το σοβαρότατο αυτό θέμα.   
 
Σπύρος Σοφράς
Αρχηγός Μείζονος Μειοψηφίας
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή