Όπως λέει, ο -πάντα- σοφός λαός μας δεν είναι στραβός ο γιαλός κ. Τσαβαρή, εσείς στραβά αρμενίζεται.

Πηγή: Salamis News
Είναι εκπληκτικό το πνεύμα του εγγράφου που έπεσε στα χέρια μας μετά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Αιαντείου το οποίο ξεχειλίζει από αγανάκτηση για τον δήμαρχο Τσαβαρή και τις αναίτιες μεθοδεύσεις του ιδίου και των πραιτοριανών του (Δερτούζος / Γαρυφαλλάκης / Τσενόγλου) όπως το ίδιο έγγραφο τους καταγγέλλει.
Αξίζει όμως να διαβάσετε το ίδιο το έγγραφο (ΕΔΩ) για να έχετε προσωπική άποψη για το τι συνέβη τα δυο τελευταία χρόνια στο Αιάντειο με εντολή του ίδιου του δημάρχου κι αν αυτό είναι δημοκρατική διαδικασία αν αυτό είναι ήθος τότε εμείς τι να πούμε;
Και να σκεφτείς φίλε αναγνώστη, ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της δημ. Κοιν. Αιαντείου κ. Γιάννης Μπούτσης, είναι του συνδυασμού του δημάρχου και μάλιστα εκ των στενότερων συνεργατών του, ο άνθρωπος που προεκλογικά έπαιρνε μέρος στον σχεδιασμό και εκτέλεση όλων των πολιτικών κινήσεων, είναι ο άνθρωπος που έβαλε στο ντόπιο στοιχείο του Αιαντείου τον τότε ανύπαρκτο υπ. δήμαρχο, ίσως για ανταμοιβή και για ευχαριστώ, του επιφύλαξε τέτοια συμπεριφορά όπως άλλωστε και σε άλλους στενούς συνεργάτες του που έφυγαν και τον κατήγγειλαν.
Ευτυχώς οι εκλογές δεν είναι και τόσο μακριά και το Αιάντειο για να μην σας πω όλη η Σαλαμίνα είναι εδώ και θα θυμούνται τα όσα έζησαν αυτά τα 3 ½ χρόνια και με την ψήφο τους θα αποδώσουν τα του Κάισαρος τω Καίσαρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή