Πρόθυμη η Ομογένεια να βοηθήσει στην ανάδειξη της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, πω, πω, πω μη με ξυπνάτε όνειρο ζωωωωωωώ, ομορφάντρα μουυυυυυυυ


Σαλαμίνα 23 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόθυμη η Ομογένεια να βοηθήσει στην ανάδειξη της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας

Με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Ν. Υόρκης, προσκάλεσε στην Αστόρια τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή να παραστεί στον εορτασμό τιμής και μνήμης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Παράλληλα εξέφρασαν τη θετική διάθεση να συμπράξουν στην ανάδειξη του ιστορικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και του «ιερού κενοταφικού χώρου του τρόπαιου των ηρώων Σαλαμινομάχων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
(Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή