ΝΠΔΔ ΑΘΛΗΣΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ για την λήξη των τμημάτων του Α΄ & Β΄ Παιδικού σταθμού του Δήμου Σαλαμίνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων του Α΄ & Β΄ Παιδικού σταθμού του Δήμου Σαλαμίνας. Οι  παιδαγωγοί, με επικεφαλής την Προϊσταμένη κα Μιχαλάκη Άση, η  κα Τζίτζα Ελένη , κα Γιαννακοπούλου Κική και το υπόλοιπο προσωπικό του σταθμού, ετοίμασαν μια υπέροχη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά με θέμα «Ένα ταξίδι στο Βυθό». 
Οι γονείς που κατέκλυσαν τον μεγάλο αύλειο χώρο του Α΄ Παιδικού σταθμού , απόλαυσαν τα παιδιά τους σε ποιήματα, τραγούδια και χορό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος κα Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Λένης και ο Διευθυντής του ΑΚΟΙΠΟΠ κος Βάιλας Νίκος.
Η Δήμαρχος, σε σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ κο Κουτσούκο Σπύρο και κο Δραγομάνοβιτς Γεράσιμο, για τις μεγάλες τους προσπάθειες αναβάθμισης του συγκεκριμένου Παιδικού Σταθμού, ώστε να μπορεί πλέον να φιλοξενεί 75  παιδάκια σε τρία τμήματα. Στη συνέχεια  ανακοίνωσε πως  μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους, θα είναι έτοιμος και ο νέος παιδικός σταθμός στα Παλούκια. Τέλος ευχήθηκε στους γονείς και στα παιδιά  ένα ξέγνοιαστο και όμορφο καλοκαίρι.
Εκ μέρους της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου, ο Πρόεδρος  ευχαρίστησε το Παιδαγωγικό προσωπικό για την συνεργασία που είχαν όλη τη χρονιά, τη Δήμαρχο για την βοήθεια και την συμπαράστασή της και ανακοίνωσε πως εντός του καλοκαιριού ετοιμάζονται νέες παρεμβάσεις στον παιδικό σταθμό, κυρίως στον αύλειο χώρο με την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς, καλλωπισμού των χώρων κ.ά.  Ευχαρίστησε τους  γονείς για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι .
Στο τέλος της εκδήλωσης το προσωπικό πρόσφερε σε  γονείς και  παιδιά  δροσερούς χυμούς και εδέσματα που είχε ετοιμάσει.
ΝΠΔΔ

ΑΘΛΗΣΗΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή