Ευχαριστίες Δημάρχου προς τα Όργανα Τάξης

Οι παλιοί έλεγαν ότι μετά το πανηγύρι της Φανερωμένης το νησί αδειάζει.
Φέτος όμως, ενώ το πανηγύρι τέλειωσε το νησί δεν άδειασε, βοηθούντος και του καλού καιρού που επικρατεί.
Εκτιμάται ότι περίπου 400.000 κόσμος επέλεξε  το νησί μας ως τόπο παραθέρισης, λόγω της γειτνίασης, των υψηλών θερμοκρασιών και της οικονομικής ανέχειας.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έλαβαν χώρα αμέτρητες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πλαισιωμένες από πλήθος κόσμου με κορυφαία την επαναλειτουργία του παραδοσιακού πανηγυριού της Ι.Μ.Φανερωμένης, το οποίο για πρώτη φορά διεξήχθη με σύννομο και υποδειγματικό τρόπο.

Οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Αστυνομίας, Τροχαίας, Ασφάλειας και Λιμεναρχείου τα οποία υπό την άγρυπνη καθοδήγηση των αξιόλογων Διοικητών τους, κατάφεραν να διαχειριστούν άριστα ένα τόσο μεγάλο εποχιακό πληθυσμό.
Επίσης συγχαίρω κι ευχαριστώ το Διοικητή και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Τμήματος καθώς και τους εθελοντές πυροσβέστες οι οποίοι με αυταπάρνηση συνέδραμαν άμεσα κι έγκαιρα στην κατάσβεση των πυρκαγιών, πριν αυτές καταστούν ανεξέλεγκτες.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας οι οποίοι, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικράτησαν, κατάφεραν να διατηρήσουν σε ανεκτό επίπεδο την καθαριότητα του νησιού μας.
Σαλαμίνα 29/8/2017
Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου

Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή