Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2016

Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ TO NOMO ΠΕΡΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΩΣΗΣ

Εικόνα
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ Σήμερα το μεσημέρι ο σύλλογος μας ενημερώθηκε ότι στο Πανόραμα Σεληνίων με εντολή της Γεν. Γραμματέως της Αποκεντρωμένης βρίσκεται μπουλντόζα, η οποία προβαίνει στο γκρέμισμα οικίας. Βρεθήκαμε άμεσα στον τόπο όπου παρουσία υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης προχωρούσαν στο γκρέμισμα της ημιτελούς διώροφης οικίας όπου επί πολλά χρόνια παρέμεινε στην ίδια κατάσταση. Το αιτιολογικό ήταν, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τελεσιδικίσει στα δικαστήρια. Άμεση ήταν η παρέμβασή μας στο Υπουργείο, ενώ ενημερώθηκε η Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Καρδαμίτση και συγχρόνως επικοινώνησε μαζί μας η Βουλευτής Β Πειραιά κα Εύη Καρακώστα η οποία είχε ενημερωθεί για το πρόβλημα και είχε άμεση επαφή με την κα Καρδαμίτση.

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο χαμό του εξαίρετου ηθοποιού, Βουλευτή & Δημοτικού Σ/λου του Δήμου μας, Γιώργου Βασιλείου.

Εικόνα
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο χαμό του εξαίρετου ηθοποιού, Βουλευτή & Δημοτικού Σ/λου του Δήμου μας, Γιώργου Βασιλείου. Η καλλιτεχνική του πορεία, η προσωπικότητα, η σεμνότητα και η αξιοπρέπεια που τον διέκρινε θα μας τον θυμίζουν πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος. Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη για την δύσκολη συνέχεια. Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου