Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2016

Το Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Σαλαμίνας διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:00 στο Ευριπίδειο θέατρο

Εικόνα
Η ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής” , που μία από τις δράσεις της είναι το “Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” , σε σύμπραξη με τις τέσσερεις Δημοτικές Κοινότητες του νησιού, -Αιαντείου, Αμπελακίων, Σαλαμίνας και Σεληνίων-, διοργανώνουν τη μεγαλύτερη μουσική βραδιά του φετεινού καλοκαιριού με γενικό τίτλο “έχει πανσέληνο απόψε …”, την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 21:00, στο Ευριπίδειο θέατρο . Η διοργάνωση της εκδήλωσης έχει δύο στόχους. Πρώτος στόχος είναι η οικονομική στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου και πιο συγκεκριμένα η συγκέντρωση των χρημάτων για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών που απαιτούνται για τηνπλήρη μετεγκατάσταση του και την εύρυθμη λειτουργία του, στον νέο χώρο πού παραχώρησε ο Δήμος Σαλαμίνας, στην Λεωφόρο Φανερωμένης 168.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

Εικόνα
Αγαπητοί Αστρόφιλοι το Παράρτημα Σαλαμίνας της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος στα πλαίσια των συνεργασιών του με Φορείς εκτός Σαλαμίνας συμμετείχε στην διοργάνωση της 10ης Animart που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς από 16-24 Ιουλίου   2016. H 10η ANIMART – βιωματικό σχολείο τεχνών και forum σύγχρονης δημιουργικότητας,  που τέλεσε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προωθώντας τις πολιτιστικές ανταλλαγές, την καινοτόμα δημιουργικότητα και τον διεπιστημονικό διάλογο. Ο Απόλλων, η Δελφική μυθολογία και η σύγχρονη πραγματικότητα  προσεγγίστηκαν από τους μετέχοντες, μέσα από εργαστήρια, μαθήματα, προβολές, εκθέσεις, διαγωνισμούς, ημερίδες.