Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2014

Επιστολή – Απάντηση κας Δημάρχου στο δημοσίευμα της εφημ. Η ΝΙΚΗ

Εικόνα
Αγαπητέ κύριε Βλουτή, Με έκπληξη αλλά δεν το κρύβω και με αγανάκτηση μαζί, άκουσα σήμερα το απόγευμα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας να διαβάζει μεγαλοφώνως ένα απόσπασμα από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΝΙΚΗ (αρ. φύλλου 1331 Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014) όπου αρθρογραφείτε, με το οποίο αποδίδετε σε μένα λόγια που δεν ειπώθηκαν και ούτε ήταν δυνατόν να ειπωθούν στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, σχετικά με την αύξηση των δημοτικών τελών.

Απάντηση Δημάρχου στην ανακοίνωση του κ. Τσαβαρή

Εικόνα
Ειλικρινά λυπάμαι για τα όσα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Τσαβαρής στην από 20/11/2014 ανακοίνωση του στον ηλεκτρονικό Τύπο με τίτλο: Γ.Τσαβαρής: “ Η κυρία Δήμαρχος αντί να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών προτιμά να προστατεύσει τον «πολιτικό της φίλο» κ. Σπύρο Σοφρά”. Όλα όσα με περισσή αναίδεια καταγγέλλει ο κ. Τσαβαρής είναι ψευδή, αρχής γενομένης από την αναφορά - υπογράμμιση μιάς ανυπόστατης φράσης που μου αποδίδει ότι δήθεν ειπώθηκε από μένα, σε φιλική συζήτηση που είχα στο γραφείο μου με την Βουλευτή της περιφέρειας μας κα Μαρία Γιαννακάκη,  χωρίς βέβαια ο ίδιος να ήταν παρών, προφανώς παρασυρόμενος από ειδησεογραφία άγνωστου αρθρογράφου.

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου στην Σαλαμίνα

Εικόνα
Σύντομα ο Τύμβος στην περιοχή Κολώνες στο νότιο άκρο της Σαλαμίνας, θα είναι ο πρώτος επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος της νήσου. Για την υλοποίηση αυτής της απόφασης δεσμεύτηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος όσο και οι επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στην Σαλαμίνα.

Συνάντηση της βουλευτού Β’ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη με τη Δήμαρχο Σαλαμίνας

Εικόνα
Στο πλαίσιο επαφών της με τους νέους Δημάρχους της Β’ Πειραιά, η βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη συναντήθηκε με τη νέα δήμαρχο Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μοναδικός νησιωτικός Δήμος της περιφέρειας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα οξύτατα οικονομικά προβλήματα του δήμου εξαιτίας των συσσωρευμένων χρεών. Όπως ανέφερε η Δήμαρχος, μεγάλο μέρος από αυτά έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα, με πληθώρα δικαστικών αποφάσεων, τα οποία αν δεν εξοφληθούν άμεσα, κινδυνεύουν όλες οι λειτουργίες του δήμου, με πρώτη την μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων

Εικόνα
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων   Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων. Κατά τη συνάντηση, ο Σύλλογος εξέθεσε τα προβλήματά των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, όπως είναι η πληρωμή των φαρμάκων τους που είναι δυσβάστακτη, καθώς επίσης παρουσίασε τις δράσεις και το έργο του σχετικά με την εκστρατεία ενημέρωσης που έχει αναλάβει.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 27η (Ειδικής Συνεδρίασης) 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 14:00

Εικόνα
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου   67 παρ. 1     του Ν. 3852/2010. και 159 παρ. 1 του Ν. 3463/2006   να σας καλέσω σε Τακτική - Ειδική   Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 21 η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ   2014 ημέρα     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           και ώρα   14:00   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ,για συζήτηση και λήψη απόφασης   στο κατωτέρω θέμα: -       Ψήφιση   Προϋπολογισμού, οικ.   έτους   201 5 .   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, Δήμαρχος Σαλαμίνας, σφράγιση του μηχανολογικού εξοπλισμού του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ στη Γούβα-Μπατσί

Εικόνα
Στις 10.11.2014 3μελής επιτροπή υπαλλήλων της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Νήσων της Περιφέρειας Αττικής με συνοδεία Αστυνομικού προέβει εκ νέου στη σφράγιση του μηχανολογικού εξοπλισμού του λατομείου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ στη Γούβα-Μπατσί. Υπενθυμίζουμε ότι η αρχική σφράγιση είχε επιβληθεί το Μάρτιο 2013 αλλά ο επιχειρηματίας με δικονομικούς χειρισμούς είχε πετύχει τη προσωρινή αποσφράγιση η οποία και διατηρήθηκε έκτοτε, προφανώς από αμέλεια των αρμόδιων υπηρεσιών.