Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2014

ΝΟΒΣ διοργάνωσε στον κόλπο της Σαλαμίνας τους Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΑΝΤΟΣ 2014»

Εικόνα
Το Σαββατοκύριακο 28, 29 Ιουνίου, ο ΝΟΒΣ διοργάνωσε στον κόλπο της Σαλαμίνας τους Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη optimist και laser «Κύπελλο Αίαντος 2014» . Συμμετείχαν   39 αθλητές με 39 σκάφη από 5 Ναυτικούς Ομίλους που γέμισαν τον κόλπο πανιά, σε ένα όμορφο θέαμα. Σε αυτό βοήθησε η πολύ καλή διοργάνωση, οι καλές καιρικές συνθήκες και η βοήθεια που παρασχέθηκε στον ΝΟΒΣ από τους παράγοντες των συμμετεχόντων Ομίλων, τις Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας (ΔΕΣ) και το Λιμεναρχείο Σαλαμίνος. Πολυνίκης αναδείχτηκε ο ΝΟΒΣ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας κατά την θερινή αντιπυρική περίοδο 2014 σε ευπαθείς περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής

Εικόνα
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, καθορίστηκαν για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων Αττικής οι περιοχές απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές ζώνης ευθύνης (περιαστικά και άλλα δάση, χωματερές κ.λ.π.). Οι Δήμοι της Π.Ε Νήσων, σε   συνεργασία με τα κατά τόπους Δασαρχεία - Δασονομεία, καλούνται να εφαρμόσουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας (οχημάτων, εκδρομέων) καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, κατά τις ημέρες με υψηλή επικινδυνότητα σύμφωνα με τα επίσημα δελτία της ΕΜΥ, κατά τη τρέχουσα θερινή αντιπυρική περίοδο, συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Εικόνα
Μετά από την λίγο αργοπορημένη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας αισθάνομαι την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλων Νήσων και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ανακηρύσσοντας με μάλιστα ΠΡΩΤΟ σε σταυρούς στον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου. Θέλω δε να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου και ιδίως τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την τιμή, που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.   Θέλω τέλος να απευθυνθώ σε όλους τους κατοίκους της αντιπεριφέρειας μου και να τους διαβεβαιώσω, ότι αν και δεν εκλέχτηκα περιφερειακός σύμβουλος νήσων (ο συνδυασμός μου από ότι φαίνεται δεν εκλέγει έδρα στα νησιά) θα είμαι δίπλα τους και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας μας στην αντιπεριφέρεια Νήσων, την πιο όμορφη άλλωστε αντιπεριφέρεια της Αττικής! Σαλαμίνα 17/6/2014, Με εκτίμηση Αλέξανδρος Κριτσίκης

Ρούλα Νάννου, τα προβλήματα δεν περιμένουν.....! Άρχισε την δουλειά πριν ακόμα παραλάβει τον Δήμο!

Εικόνα
Αναδημοσίευση από: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ Ακόμα δεν παρέλαβε και οι επαφές της με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες είναι πλέον καθημερινές. Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν επιστρέφθηκε προχθές (13/06) συνοδευόμενη από την κα Ειρήνη Μπινιάρη και τον κ Φωτεινό Μπλατσούκα τον γενικό γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής κ Μανώλη Αγγελάκα με τον οποίο είχαν μια πρώτη επαφή και ενημέρωση στα τρέχοντα προβλήματα του νησιού μας. Στην συνέχεια επισκέφτηκε εθιμοτυπικά και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος με τον οποίο σε κλίμα εγκάρδιο αντάλλαξαν απόψεις και έθεσε τους προβληματισμούς της για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο νησί μας οι επαγγελματοβιοτέχνες και ιδιαίτερα οι ντόπιοι έμποροι και παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Οι επαφές της νέας Δημάρχου κας Ρούλας Νάννου θα συνεχιστούν σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης στην προσπάθεια της να βρει λύσεις στα καυτά προβλήματα του τόπου, ας της ευχηθούμε λοιπόν καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Εικόνα
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για της ακαδημίες του συλλόγου μας μιας και τα τμήματα κατέκτησαν 2 δεύτερες θέσεις σε τουρνουά που συμμετείχαν.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ την Παρασκευή 20/06/2014 στις 21:00

Εικόνα
Οι εκδόσεις Καστανιώτη και η Κινηματογραφική Λέσχη Σαλαμίνας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Παύλου Καγιού "Μην με αφήσεις να  χαθώ" την Παρασκευή 20/06/2014 στις 21:00 στην πλατεία Αλωνίων. (Αγίου Δημήτριου 63 Σαλαμίνα). Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Η νέα Δήμαρχος Ρούλα Νάννου παίρνει θέση για τις όψιμες απολύσεις υπαλλήλων με πρόταση, για δίμηνες συμβάσεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που δημιουργούνται

Εικόνα
Η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος κα Ρούλα Νάννου, αμέσως μόλις έμαθε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Τσαβαρής, χωρίς καμία συνεννόηση μαζί της, προέβη στην απόλυση όλων των - με ασφαλιστικά μέτρα - εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας που αριθμούνται σε μερικές δεκάδες, τον επισκέφθηκε στο γραφείο του την περασμένη Πέμπτη 5 Ιουνίου για ενημέρωση. Ο κ. Τσαβαρής, όσον αφορά την απόλυση των εργαζομένων, επικαλέστηκε τις δικαστικές αποφάσεις οι οποίες είχαν εκδοθεί και φυσικά έπρεπε να τις εφαρμόσει αμέσως για να μην υπέχει ποινικές ευθύνες.

Δήλωση της Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Εικόνα
Σαλαμίνα, 05/06/2014 Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η νέα Δήμαρχος Σαλαμίνας, κ. Ρούλα Νάννου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ζούμε σε ένα νησί, που το περιβάλλον του προσβάλλεται βάναυσα από τις οχλούσες δραστηριότητες που το περικυκλώνουν. Υποβαθμίζεται όμως εξίσου και από τις δικές μας, καθημερινές, «απρόσεκτες» δραστηριότητες. Καλώ όλους τους κατοίκους της Σαλαμίνας και ιδιαίτερα την νέα γενιά, που επανειλημμένα έχει δείξει αυξημένη ευαισθησία στο ζήτημα του περιβάλλοντος, να βρίσκονται σε εγρήγορση για το πολύπαθο περιβάλλον. Εκτός από τα γενικά θέματα, υπάρχει και η καθημερινότητα. Το καθαρό περιβάλλον δεν είναι μια υπόθεση που κερδίζεται με ευχολόγια.

Οι φήμες οργιάζουν στο δημαρχιακό μέγαρο, η προχειρότητα διαχείρισης, μέχρι και την τελευταία στιγμή;;

Εικόνα
Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν εκ των έσω, η προχειρότητα και η “αλλαγή” των κωδικών μέχρι και την τελευταία στιγμή “βασιλεύει” στην απερχόμενη διοίκηση κι άντε να βρει κανείς άκρη μετά! Το να “μεταναστεύουν” ποσά από τον ένα κωδικό στον άλλον για να κλείνουν “τρύπες” οι αρμόδιοι, είναι φαίνεται “μάστ” σ’ αυτό τον απερχόμενο συνδυασμό. Εδώ οφείλουμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο, και να προειδοποιήσουμε πως κάποια στιγμή, θα αναζητηθούν ευθύνες γι’ αυτές τις “μεταναστεύσεις” των όποιων ποσών και για τις τυχόν ζημίες που θα χει ο δήμος από την κακή διαχείριση τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, καλό είναι να ενημερώσουμε: