Δήμαρχος Σαλαμίνας Ρούλα Νάννου, εύχομαι σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας να έχει μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/9/2014
Με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, εύχομαι σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας να έχει μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες.
Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην επίλυση των όποιων λειτουργικών προβλημάτων, ώστε τα παιδιά μας να διδάσκονται και να αθλούνται σε υγιές και ασφαλές περιβάλλον.
Δείγμα των προθέσεών μας συνιστά και ο αγώνας δρόμου που ξεκίνησε με την ανάληψη της διοίκησης πριν μία εβδομάδα, δίνοντας όλοι μας τον καλύτερο εαυτό για να μπορέσουν τα παιδιά να καθίσουν στα θρανία.
Η αδιαφορία της απελθούσης Δημοτικής Αρχής για την έγκαιρη προετοιμασία των σχολικών στεγών είναι εμφανής. Ελλείψεις πολλές και προβλήματα σοβαρά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ετοιμόρροπη στέγη στις τουαλέτες του σχολείου των Παλουκίων οι οποίες κρίθηκαν λίαν επικίνδυνες για την ασφάλεια των παιδιών, με συνέπεια να τις αντικαταστήσουμε άρον - άρον και προσωρινά με χημικές τουαλέτες. Η οριστική μετεγκατάσταση των παιδιών στο καινούργιο τους σχολείο τον Δεκέμβρη, θα είναι η αποζημίωση τους.
Ρούλα Νάννου
Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Κριτσίκης ευχαριστήριο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τη Βάσω Θεοδορακοπούλου - Μπόγρη, που ήδη, θεωρείται φαβορί

Δεύτερη, σοβαρή καταδίκη για τον Γιάννη Τσαβαρή